Склад.
100г продукту містить личинок воскової молі та їх метаболітів 20г, розчинника 80г (етилового спирту та води).
Характеристика.
Екстракт воскової молі має рідку, напівпрозору консистенцію, темно оливкового відтінку,без осаду, з специфічним смаком та ароматом. Походження. Екстракт воскової молі утворюється шляхом низькотемпературного екстрагування тканинних компонентів великої воскової молі (Galleria mellonella) та спеціально підготовлених її метаболітів. Воскова міль є унікальним представником світу тварин, здатним перетравлювати та засвоювати бджолиний віск завдяки синтезу специфічних ферментів, зокрема цирази.
Більшість хвороботворних вірусів і бактерій мають захисну оболонку, яка за своїм складом подібна до воску бджолиних. Тому ферменти, що продукує воскова міль, здатні розщеплювати їх захисні оболонки, що дозволяє антитілам організму та лікувальним препаратам швидко знищувати хвороботворні організми.
Властивості.
Екстракт воскової молі проявляє проти-туберкульозні, кардіопротекторні, імуностимулюючі, імуно-моделюючі, антистресові, антидепресивні, онкопротекторні, антиоксидантні, бактерицидні, адаптогенні, регенеративні, протизапальні, геропротекторні, анаболітичні та інші функції.